ya uretimi arttiracaksin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kitle uretimi
  2. turkiye de sut uretimi
  3. elektrik uretimi
  4. alabalik uretimi
  5. entropi uretimi minimizasyonu
  6. sera gazi uretimi
  7. demir celik uretimi
  8. eroin uretimi siniflandirmasi
  9. insan gucuyle elektrik uretimi
  10. uretimi artirmadan enflasyonun inmemesi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya uretimi arttiracaksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya uretimi arttiracaksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya uretimi arttiracaksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya uretimi arttiracaksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» roma » kelimelerin efendisiyim » cumlede gizli ibneyi bulmak » son ada » online olanlari alt alta okumak » donersen » fantastik facebook gruplari » cassio ramos » taraf » kim arti oyladi lan beni » yapilmis en aptalca dalginlik » winston » fewzi1907 » turk askeri teroriste teslim olmaz » beddua » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john leshiba mosheou » tosbaga » abd kuzey irak tan cekiliyor » cakirpence » trajedya ile komedya » hocalarin gaflari » soktum girdi » recep tayyip erdogan » korsan cd saticisi » kriz enlemesine gecti » selcuk universitesi » nurhak k » minel » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » erkek olmaktan tiksinilen anlar