ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz 

kapat
  1. laik cumhuriyetin neferleri olan aydın berkcan'a haykıran kız arkadaşı.
    #3064534 (prettygirl17, 27.02.2008 04:08 ~ 28.02.2008 00:55)
  2. klişe söz öbeği. altını deşerseniz, bunu söyleyen şahsın konu hakkındaki boşluğunu görebilirsiniz.
    (bkz: ben seni sarı saçlarınla sevdim)*
    #3064546 (aksam vakti bir kadeh sarap, 27.02.2008 04:12 ~ 10:44)
  3. üf püf derken darbe bi yerlerimize giricek sonra çıkması çabuk ve acı verse de etkisi gene yıllar sürecek.
    #3064551 (farah, 27.02.2008 04:16)
  4. yer: berkecan'laran evii
    sevişme sonrası berkcan tatmin olmuş, kaşar adayı kız arkadaşı ceren'le dinlenmektedirler. o esnada televizyonda tehlikenin farkında mısınız reklamları çıkar. kızımız ceren "yatakta fahişe, sokakta hanımefendi, böyle sosyal meselerde de hep en önlerdeyim, tam evlenilecek kızaam" özgüveni ile berkecan'a serzenişte bulunuur.

-ya uf cidden seriat geliyor artik askim ya
    +evet aşkım artık yaşayamıycaz bu ülkede.
    -başka ülkeye gitsek benimle gelir misin aşkaam.
    +tabi gelirim aşkım, seninle heryere gelirim.

kaşarımız berkecan'a sarılır öpücükler kondurur. en son öpücük dudağa kayar ve uzun sürer ve yeni bir tatminsel odaklı çalışmaya başlanır. berkecan ile ceren çocuklarımızın sevişmeleri için bir güzel bahane daha bulunmuş olur.

bu hikayeden çıkarılacak sonuç şudur: partnerinizle sevişme fırsatı yaratmak için zorluk çekiyorsanız güncel konulardan bahaneler çıkarın, bu sebeple gazete okuyun, haber izleyin.
    #3064561 (only want to be exist, 27.02.2008 04:23)
  5. -ya uf cidden seriat geliyor artik askim ya
    +e vermiycen mi o zaman yani?
    -ya vercem de hani sosyal bi şeyler de konuşalım diye söyledim. sürekli sevişiyoruz kendi mi kaşar gibin hissediyoruaam. (bkz: kaşar değilim ben motor değilim)
    #3064575 (only want to be exist, 27.02.2008 04:32 ~ 28.02.2008 10:09)
  6. salak kız repliğidir.
    #3064584 (imitasyon, 27.02.2008 04:39)
  7. bu kiz bile farkettiyse ciddi tehlike var demek, dikkat..!
    #3064684 (cehennetlik, 27.02.2008 07:21)
  8. (bkz: şapşal)
    #3064685 (Yosunlu Deniz, 27.02.2008 07:21)
  9. şapşal, salak, aptal, embesil, göt, yavşak, orospu olması, doğru bir şey söylemesine engel olmayacak kızdır.

tüm hakaretlere rağmen kafası bazı şeylere basmıştır. çok akıllı, yakışıklı, zeki, sevimli, sempatik, seksi ama, gözleri görmeyen * arkadaşlara nazire yapmaktadır.
    #3064692 (karga, 27.02.2008 07:33)
  10. sayesinde tum hemcinslerimi gerizekali sanan erkek olusumu.
    #3064697 (masallik, 27.02.2008 07:41)
  11. şeriatın ne olduğunu sormakla başlayın bu salağa önce. bizler; insan haklarının baltalanmaması, kadınların ikinci sınıf muamele görmemesi için istemiyorsak şeriatı en basit anlamda, bu da mcdonald's kapanacağı için üzülüyordur eminim. sen ne anlarsın şeriattan, laiklikten, demokrasiden, özgürlükten vs .. senin özgürlük anlayışın; babanın bol miktarda para vermesi, senin de bunu hunharca harcamandır salak insan! saçını kırmızıya falan boyayıp, gotik davranıp, tiki davranışlar sergileyen, tarz bunalımı yaşarken, kişilik bunalımınından da nasibini almış parazit insan! sus konuşma bilmediğin şeyler hakkında! kaç yaşındasın, ne dünya görüşün var, ne bir amacın.. idiot gibi, parazit gibi yaşıyor, yılansı hareketler sergiliyorsun .. defol git lan başımdan !..
    #3147342 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 16.03.2008 11:07)
  12. (bkz: seriati gene kacirdik)
    #3147344 (ethembaki, 16.03.2008 11:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » rachel de queiroz » o kiz bu kiz » malum olmak » kim smith » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » enes kanter » nahak » dunyada en guzel bas kurt basidir » 17 kasim teror orgutu » baklava yerken ayran icmek » kablettarih » sezin akbasogullari » the first cut is the deepest » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gultekin avci » 41 » baskaca » karafaki » yillarca bok atip bir gun converse giymek » uludag sozluk moderasyonu » hatalariyla sevmek » yeke yeke » kurtlar vadisi yemekteyiz » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » kac ortali defter alalim sorunu » dunyanin vajinasi » entry ve nick uyumu » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » iman