ya tutarsam 

kapat
  1. ya tutarsa'nın cenk ve erdem beyler versiyonudur.
    "oruçlu musun?" sorusuna verdikleri cevaptır.
    #41306 (cikarinbeniburdan, 27.01.2006 19:59 ~ 01.03.2006 18:47)
  2. nasreddin hoca ramazan ayında bir gün gölün kıyısına çökmüş, önünde de bir tepsi yoğurt, kaşıklayıp kaşıklayıp duruyor.
    yoldan geçen bir köylü nasreddin hoca'yı görür;
    *hocam hayırdır, oruç tutmuyor musun?
    nasreddin hoca cevap verir;
    -ya tutarsam? *
    #2339748 (gotik gotu, 19.09.2007 01:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya tutarsam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya tutarsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya tutarsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya tutarsam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » ohannesburgerler » terry grandchester » baklava yerken ayran icmek » sevgili de olsa insan hayvandir » winniethecrusher » fifi » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » telepati » fraizer campbell » ayni kelime uzerinden seri entry girmek » gulse birsel » purchasing power parity » havva yilmaz » kreatif yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabanci » evde kalmaya mahkum yazarlar » ya seve seve ya sike sike » fucked » bir erkekten beklenenler » hayal kahramanim » burn after reading » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » siyasi kimligini bulamayan insan » oy vermeye eli yanasmayan yazar » feristah ruh » mininova » fizikhakkinda com » subcomandante marcos