ya tofas ya flas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. flas flas flas eksi sozluk gaymis
  2. flas flas flas istanbul bakirkoy de patlama
  3. flas flas flas
  4. flas flas
  5. flas
  6. flas haber
  7. flas flas flas sok sok sok olay olay olay
  8. ligin flas takimi
  9. flas transfer harry potter
  10. uludag sozluk e dusen flas haberler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya tofas ya flas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya tofas ya flas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya tofas ya flas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya tofas ya flas. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ikea ya gitmek » z tv » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » cumlede gizli ibneyi bulmak » profit maximization » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » temel demirer » winston » denizbank » deniz ve mehtap » hatalariyla sevmek » sonya scarlet » vangelia pandeva dimitrova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ohannesburgerler » ergenekon orgutunun lideri » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » denizde karizmayi cizen hareketler » gonulcelen » tikky » scottie pippen » deneysellemek » totiman » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » 3797 » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » almadigi dersin sinavina giren adam » ilk gecesinde moderator olan yazar