ya tebrik edin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vestel e terfi edin rahat edin
  2. tebrik ederim
  3. tebrik ediyorum
  4. tebrik karti
  5. tebrik mesaji
  6. tebrik etmek
  7. tebrik telefonlari
  8. serdar i tebrik etmek
  9. tebrik mesaji forwardlamak
  10. isliklayarak tebrik etmek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya tebrik edin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya tebrik edin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya tebrik edin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya tebrik edin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » on ikinci cumhurbaskani » umay » sessiz kalmak » sevilay yukselir » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » rei » dream theater » sozde muslumanlar » toni schumacher » jose del solar » olum tatli bir turkudur » yakisikli futbolcular » yeke yeke » tasaklarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unutma » ikimiz bir fidaniz » yaran ayarlar » wikipedia nin kapatilmasi » oy vermeye eli yanasmayan yazar » suspicious minds » jainizm » reflation » sabribey » bebeklesmek » turk askeri teroriste teslim olmaz » sew7 » dreams » yalnizliktan devren kiralik » hedge fonlar