ya tanri yoksa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanri yoksa yaratilmalidir
  2. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  3. tanri uludur diye tanri boyle ulutur
  4. tanri kendinden daha guclu bir tanri yaratabilir
  5. ben tanri ya inandim ama tanri bana inanmadi
  6. tanri tanri olali boyle kul gormedi
  7. tanri mi insanlari yaratti insanlar mi tanri yi
  8. tanri olunmaz tanri dogulur
  9. tanri ya tanrisiz tanri demek
  10. yoksa

© 2008 - uludağ sözlük

ya tanri yoksa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya tanri yoksa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya tanri yoksa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» civanim » metrobuslerdeki vip koltuklari » dunyanin en cok kufur yiyen insani » yakisikli olmak » hey » kufurlu atasozleri » davul » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » nostaljik tramvayda aglamak » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » sozlukte gay olmasi » harlequin forest » he imbayi ye imbo » airties modem » haykocepkin biz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » discide aglamak » ali riza yildiz » kendini super seksi sanan erkekler » alanur ozalp » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » pipinin fermuara sikismasi » la traviata » masum anadolu aski » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » who is the gossip girl » goncagul sunar » canim kelle istiyor » banu avar » hadise acikgoz » 2008 kuresel ekonomi krizi