ya tamam neyse ben bisey demiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya ben lan neyse bisey demiyorum
  2. lan neyse bir sey demiyorum
  3. ya ben lan neyse bir sey demiyorum
  4. lan ben neyse bir sey demiyorum
  5. ulan neyse ben bir sey demiyorum
  6. ya ben lan neyse bisey dememek
  7. tamam tamam sustum
  8. tamam lan tamam ergenekon yok
  9. size hic bir sey demiyorum lan
  10. ben baska bir sey demiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

ya tamam neyse ben bisey demiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya tamam neyse ben bisey demiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya tamam neyse ben bisey demiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sisi » ramak kalmisti » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » walk over » big rock candy mountain » sirince » cihangir » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » amsterdam » katla ve ucur » zall bize de ayfon alsana » doktor nazim » hattori hanzo nun baseball sevmesi » namarak » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » cebe akan tukenmez kalem » dolmusta aglamak » sabri sarioglu » viski cacik » nigde » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » sicarsin » belki ustumuzden bir rus gecer » zorya luhansk » bir millet uyaniyor » yolcudur abbas baglasan durmaz » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » apocalypse please » besiktas