ya tamam guzeldi be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tamam lan tamam ergenekon yok
  2. tamam tamam sustum
  3. guzeldi lan
  4. izlemedim ama guzeldi
  5. seninle her sey guzeldi
  6. her seye ragmen guzeldi
  7. sizinle yarismak guzeldi
  8. fener i ellemek guzeldi
  9. kayip giderken ne guzeldi
  10. 90 larda pop bile guzeldi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya tamam guzeldi be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya tamam guzeldi be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya tamam guzeldi be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya tamam guzeldi be. Copyright of the articles are belong to their authors.

» roberto carlos » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » ersun yanal » desifre olmaktan korkmayan yazar » crab dance » yasar anter » ermeni patrikhanesi » avsa » dengesiz ruh » alternatif evlenme teklifleri » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » transfontanel » mozart kv » uludag sozluk te oylama rezaleti » platonik ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » radyo sol » introduce a little anarchy » ork » bicir bicir » meric erkan » mainz » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » akasya asilturkmen » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » kan sporu » gelenege isyan da gelenekseldir » vados su » cemsbg » tata nano