ya sus ya dogru soyle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dogru soyle bak kizmayacagim
  2. isi dogru yapan yonetici dogru is yapansa liderdir
  3. dogru zamanda dogru yerde olamamak
  4. dogru yazalim dogru konusalim
  5. dogru zaman dogru insan
  6. dogru yer dogru zaman kavrami
  7. egri egri dogru dogru egri bugru ama yine de dogru
  8. dogru dogru dosdogru
  9. dogru zaman dogru yer
  10. tek mutlak dogru hicbir mutlak dogru olmadigidir

© 2008 - uludağ sözlük

ya sus ya dogru soyle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ya sus ya dogru soyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya sus ya dogru soyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heroes villains » orta 3 te din hocasinin cinsel konulari anlatmasi » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » sagolsunlar severler beni » asimptotik davranis » shaqmarion » bas gitar calamayan basci » fc kryvbas kryvyi rih » gaylerin penis boylarinin kisa olmasi » minaharker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games