ya sukut et ya isyan 

kapat
  1. özer balın güzel şiirlerinden biridir.tamamı aynen şöyle;

herşeyi biliyor gibiyim
    ve herseyin farkında,
    fakat olmayan birşeyler var hayatımda
    iskalanmış fırsatları,
    ve hep yeniden başlamayı düşünerek
    kimi zaman kızgın,kimi zaman küskün
    boşveren bir bezgin,dibini arayan bir gezgin
    ne olmayı düşlerdim ve ne oldum
    ne memnun ne de mesut
    olamaya amacım olsada kime gam
    hem dilimden düşmez
    hem içimden gelmez
    hem içimden gelse cesaretim yetmez

ya sukut ya isyan

ya sukut et ya isyan diyor
    içimdeki şeytan

mış gibi yapmadan..
    #4044295 (fruko, 04.10.2008 16:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya sukut et ya isyan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya sukut et ya isyan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya sukut et ya isyan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya sukut et ya isyan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » dilek tutarken heyecanlanmak » climax » harby » fabregas fener e volkan arsenal e » delikanli engin » almadigi dersin sinavina giren adam » veli kucuk » to love a woman » gozunu acmayanin gotunu acarlar » can t stop » turkiye nin en gereksiz unluleri » yabanci gelin » eku » yaran ayarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a crimson cosmos » hattat yusuf sezer » 60 » kis » a101 » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » is arkadasindan hoslanmak » fasizm » icine girilen kucuk kaygan delik » kisisel ileti yazma sacmaligi » ahmet hakan coskun » masturi » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » melina nin bustu » catali bicak olarak kullanmak