ya siktirin gidin cay da koymayin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. siktirin gidin
  2. opmeden mezara koymayin bizi
  3. gidin
  4. gidin turnalar
  5. siz gidin ben geliyorum
  6. gidin yatin lan
  7. hacktirin gidin
  8. okuyamiyorsaniz kocaya gidin
  9. sen ve rabbin gidin savasin
  10. top oynayacaksaniz gidin top sahasina

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya siktirin gidin cay da koymayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya siktirin gidin cay da koymayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya siktirin gidin cay da koymayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya siktirin gidin cay da koymayin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karman corman » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » eski koye yeni lanet » radyo sol » yeni baslayanlar icin tematik mode » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » 17 kasim » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » facebook a bikinili resim koymak » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » enes kanter » cinas » tracy chapman » hayat arkadasini bulmak » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kasap havasi » laughing out loud » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » turk modernlesmesi » internetten kopamamak » oss 2010 » pante rei » dtp lilerin milliyetci olmasi » dr cureklibatur ve bay arkin » sozluk yazarlarinin itiraflari » ozgur soylu » ikimiz bir fidaniz » trajedya ile komedya » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » beyaz muslumanlar