ya sev ya terk et slogani ithalmis 

kapat
  1. radikal 2'deki ahmet insel'in yazısından öğrendiğimiz gerçek;
    açıkça sahiplenmekten kaçınıp * * mhp'nin de yan cebime koy dediği sloganı meğerse bizimkiler amerikalı milliyetçilerden almış, onlar da italyanlardan çalmış... hadi bakalım. milliyetcilerin enternasyonalizmi böyle bir şey mi yoksa?

(bkz: ya sev ya terk et)
    (bkz: love it or leave it)
    #2456605 (nuhungemisi, 11.10.2007 13:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya sev ya terk et slogani ithalmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya sev ya terk et slogani ithalmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya sev ya terk et slogani ithalmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya sev ya terk et slogani ithalmis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz yilmaz » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » masturi » ayrilik » egil kopek » deneysellemek » soktum girdi » olur olmaz yere » ikimiz bir fidaniz » kuru laf » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » dask » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » ust kesimin chp yi desteklemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » fasizm » sabanci holding » gulse birsel » toni kroos » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » grand gumus otel » yasamlarin benzerligi » sakat ruh » sari cizme » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » bir erkekten beklenenler » kenderuntanbul » dark father » cassio de souza soares lincoln