ya sev ya da neyse siktiret 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. neyse ki
  2. her neyse
  3. neyse
  4. evet her neyse
  5. lan ben neyse bir sey demiyorum
  6. hadi neyse
  7. ya ben lan neyse bir sey demiyorum
  8. neyse ben kactim
  9. neyse ki terorizm var
  10. yok o degilde lan ben neyse

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya sev ya da neyse siktiret başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya sev ya da neyse siktiret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya sev ya da neyse siktiret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya sev ya da neyse siktiret. Copyright of the articles are belong to their authors.

» desifre olmaktan korkmayan yazar » jadeh » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » sahibini belli eden basliklar » nukleer » spiritus sancti » lider » glasyolojist » schweppes indian tonic water » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » bencil kederler » hayat sen ne cabuk harcadin beni » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » tehzil » box to box » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk te oylama rezaleti » legendary » ayse sule bilgic » kestane fisegi » no tusu » zehir » eski koye yeni lanet » yeni baslayanlar icin tematik mode » vincent price » nuri pakdil » kutsal dirilis kilisesi » kurtlar vadisi pusu » sozlugu ruhlarin basmasi » ogretmen » bosvermis bunye