ya seriat ya darbe 

kapat
  1. eskiden ya istiklal ya olum felan gibi şeyler duyardık, biz hiç söylemedik belki ama söylendiği anlatıldı bize, 50 yıl sonraki suserler de benzer duyguları ya seriat ya darbe karşısında dillendirecekler belki.
    yalcin kucuk efendi devam etmiş söylemine: "Artık iç savaş başlamıştır, ya islam devleti kurulur ya da askeri darbe yapılır."

yavrucum 2 alternatifli seçeneklerde bu toplum seçenek işaretlemedi hiç, hep üçüncü bir yol buldu kendine.. o halde nedir bu masturbasyon, nedir bu sürkeli kendini tatmin..

http://w9.gazetevatan.com...d=161974&Categoryid=1
    #3001213 (ethembaki, 14.02.2008 09:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya seriat ya darbe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya seriat ya darbe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya seriat ya darbe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya seriat ya darbe. Copyright of the articles are belong to their authors.

» neyse ben gideyim artik » schindler s list » kisisel illet » futbol sadece futbol degildir » garanti bankasi » rasim kaygusuz » znsrky » hayal kahramanim » tukenecegiz » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » damak tadima uygun degildi » onceki gunun begenilen entryleri » hastasi olunan seyler » barack obama turkmus » tombul ile tombis arasindaki farklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » memesi var diye hava atan erkek » tematik entry mode on » kabana » ayakkabi boyacisi mafyasi » kara kuvvetleri komutanligi » milletler arasi » libido » ayse sule bilgic » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » alev » lagim faresi » pippa bacca » uludag sozluk te oylama rezaleti » the visitor » isim sehir