ya sensizlik olmekse 

kapat
  1. umit yasar oguzcan şiiri:

"Bir zamanlar sen vardın ya ben böyle yok değildim
    Düşünürdüm neyi mi? Hep seni odalarda
    Kimdi bana benziyen baktığım aynalarda
    Senden başkası mıydı o sessiz beklediğim
    Bir zamanlar sen vardın ya ben böyle değildim
    Kim bilir ağlamayı ölüp kendi kabrinde
    Sensizliği bu türlü benim kadar kim bilir
    Akşam karanlığında herkes gider o gelir
    En sevdiğim çiçekler çürümüş ellerinde
    Kim bilir ağlamayı ölüp kendi kabrinde
    Ya sensizlik ölmekse her gün bir başka türlü
    Ya bir şey olmamaksa sen olmak o yerlerde
    Yaşamak nerde hani yaşamak gücü nerde
    Bilinmez sensiz kalan yaşıyor mu ölü mü
    Ya sensizlik ölmekse her gün bir başka türlü."
    (om mani padme hum, 03.11.2006 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fistfucking god s planet » yeter anne » anlattikca yalnizlasmak » baytar » marabam var » banned from heaven » tolga yildiz » allah a sorulacak sorular » dinsadansdjeveldyrkaar » pcos » blooddawn » esra sencebe » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » 34 hyg 34 » hayattan zevk alamamak » muesses nizam » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » running up that hill » deli olmak » mad jack the pirate » tucimania » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » sadik yalsizucanlar » merhabaya hasret kalmis insanlar » preeklampsi » durmadan sik sik diye lafa giren eski sevgili » merket for helvete » universal funeral a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa