ya seninle ya sensiz 

kapat
  1. ahmet selcuk ilkan a ait bir şiirdir ki; şarkı olarak kirac dan dinlenesidir...

Ya hep ya hiç sevgilim
    Ya seninle ya sensiz
    Olamaz başka biri
    Ya seninle ya sensiz!

istersen al at beni
    istersen yarat beni
    Dağ gibi deniz gibi
    Ya seninle ya sensiz!

Olmasa da sevenim
    Ağlayanım gülenim
    ilk sözüm son yeminim
    Ya seninle ya sensiz!

istersen sevme beni
    istersen bekle beni
    Taş gibi toprak gibi
    Ya seninle ya sensiz!

Yalnız bir mevsim değil
    Yalnız bir bahar değil
    Her zaman her yerde bil
    Ya seninle ya sensiz!

istersen öldür beni
    istersen güldür beni
    Gün gibi güneş gibi
    Ya seninle ya sensiz!
    #2237824 (yakida, 31.08.2007 21:19 ~ 21:20)
  2. nostaljik bir sarkidir. zamaninda isil yucesoy soylemistir bu sarkiyi.
    #2237854 (yogurette, 31.08.2007 21:24)
  3. yeni albümünde kıraç yeniden söylemiştir bu güzel parçayı ancak daha sert bir tarzda çok daha güzel olabileceğinin kanaatindeyim.
    #2237942 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 31.08.2007 21:39)
  4. ilk kez isil yucesoy (bilmeyenler için cemberimde gul oya'da yurdanur'un annesi rolündedir) tarafından seslendirilmiş, kendisiyle özdeşleşmiş muhteşem şarkıdır.
    #2237975 (la douce, 31.08.2007 21:43)
  5. ya sev ya da terket.
    #2238012 (jeandarc, 31.08.2007 21:48)

© 2008 - uludağ sözlük

ya seninle ya sensiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya seninle ya sensiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya seninle ya sensiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sonata arctica » ucuzlere verilebilecek isimler » hipokondriyazis » pamukkale universitesi » prognoz » telefonda nasilsiniz diye sormak » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » tuvaletde kabinler arasi duet » challenger » karisina kahvalti hazirlayan erkek » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » somnolans » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » carry on wayward son » gulum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » koprolali » diazem » macerayisevenadam » hiperfaji » ozkiyim dusunceleri » bekledikce guzellesen seyler » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » sabahat akkiraz » damien marley » twelve » ekspresyonizm » diferansiyel denklemler » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » in brudges » kulaga kupe olmak