ya sen ya hic 

kapat
  1. sus soru sorma
    sarıl yalnızca
    susadım sana

sus benle oynama
    söylemek çok zor
    ama mecburum sana

sus beni yorma
    olmadı işte
    sen olmayınca

sus utanıyorum
    itiraflardan
    ama mecburum sana

neden
    tanrım
    bu yürek
    sana yanar

istersen
    deli de
    ama ya sen ya hiç işte o kadar

ya sen ya hiç bana aşkın lazım
    ya sen ya hiç beni anla canım

sen ya hiç gel öldür razıyım
    vazgeçmem senden öyle inatçıyım..

ya heyya heyya
    ya heyya heyya...
    #1170885 (LocK, 18.01.2007 08:05)
  2. bu şarkı bir beşiktaş tribünlerinde de çokca seslendirilmiştir.

sus soru sorma..
    o...ç... i... kanarya...
    dön g... s... kartal aşkıyla maçka parkında gibi... *
    #1170887 (LocK, 18.01.2007 08:06)
  3. bendeniz in çıkış şarkısı..
    #1170911 (brcyzdm, 18.01.2007 08:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya sen ya hic başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya sen ya hic ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya sen ya hic nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya sen ya hic. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mondstern » ugur dundar » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » hasmet babaoglu » sitelerde ki hakkimda kisimlari » pote min les pote » blod » zehir » totiman » yillari sirayla yazan yararli yazar » nurhak k » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » metroda kitap okuyan artist » dallama ruh » akilli bilgili kulturlu ulkucu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » yilbasi turist minciklama festivali » yemekteyiz hasan » ozgurlugun hissedildigi anlar » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » bekir coskun » transfontanel » roberto carlos » functional analysis » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » become a legend » filiz » esat korkmaz » ayakkabi boyacisi mafyasi » collateral