ya rock 

kapat
  1. yeni akım bir rock tarzı. öncüleri arasında benle olmak isteyen varsa gelsin grup olalım grup, şurup gibiyiz şurup.
    #2015175 (filleri kurtaran adam, 26.07.2007 17:45)
  2. okan bayülgen'in rock müzikten bahsederken sürekli kullandığı kelime.
    #2015215 (NaRKoLepSi, 26.07.2007 17:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya rock başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya rock ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya rock nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya rock. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mim kemal oke » yaran videolar » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » baskaca » 60 » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » lezce com » edward norton » internet solculugu » lynyrd » liseli serap » isten ayrilma bildirimi » zor gunlerden geciyoruz » tool dinliyorum cok coolum abi » el camino de los ingleses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » toni kroos » kusurat » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » sut ile sigara icmek » zweistein » biyopolitika » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » zuhur » fotospor » futbol sadece futbol degildir » sphere » sedir adasi » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » el camino » sevilay yukselir