ya rami 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rami
  2. ya rami ye
  3. musa rami
  4. rami kislasi
  5. rami lisesi
  6. yusuf rami bey
  7. rami deki kilise
  8. rami kuru gida sitesi
  9. eski rami anahtarlik olarak kullanmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya rami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya rami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya rami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya rami. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hircin ruh » orospu cocuklugu » ifa » cem ozdemir » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » sozde muslumanlar » pasa selim » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » gelgelelim » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » erkekleri tavlama yontemleri » futbol » nisaiyeci » yildizsozluk » erotik hikayeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » braveheart » alew hala tanisamadik » yaran okuyucu yorumlari » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » birinci hudaverdi » theodor herzl » witch is back » tematik mode » tansas » oglum benim