ya ozgur vatan ya olum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya ozgur bir vatan ya olum yazar andimda
  2. ozgur vatan
  3. vatan vatan tabii vatan vatan da kari satan da var esrar satan da
  4. olum kere olum olum kare olum
  5. vatan icin her ne cekersek vatan kadar severiz
  6. vatan sagolsun da vatan da sagolmaya layik olsun
  7. vatan sagolsun ama vatan garibanlarin vatani
  8. olum kere olum olum kare
  9. ben varsam olum yok olum varsa ben yokum
  10. olum olum dedigin nedir ki gollum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya ozgur vatan ya olum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya ozgur vatan ya olum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya ozgur vatan ya olum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya ozgur vatan ya olum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ali guncar » sozluktekilerin zeka ortalamasi » carla gugino » cemaat evi » beyin gocu » sol elle entry girmek » arabadaki vites koluna oturan bayan » suleyman oulare » poisonx » okuma yitimi » cia kurtleri » pelus hayvanat bahcesi » erdal ozyagcilar » arka siradakiler » el camino » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » futbol » attirmayi seviyorum » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » vazelin varken baska kremler kullanmak » dunya atmosferindeki gergin dalga » basarisizliga meydan okumak » istese atom muhendisi bile olabilirdi » umit karan » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » haber7 com » susmak » dilek tutarken heyecanlanmak » facebook a bikinili resim koymak » 19uncu yuzyilin en erotik resmi » vincent price