ya olumsun ya dugun 

kapat
  1. gülben ergen' in yeni albümünden belki de en güzel slow şarkılarından biri. şarkının sözleri deniz seki' ye aittir. işte şarkının sözleri;

yılmadım tükenmedim
    yorulmadan hep bekledim
    ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın
    gece gündüz dua ettim

yılmadım tükenmedim
    yorulmadan hep bekledim
    gece gündüz dua ettim

bu ceza ,bu hükmün sonu nereye
    dayanmaz yüreğim belki seneye

o zaman ya benimsin ya elin
    nolur söyle, nolur söyle
    offfff
    o zaman ya ölümsün ya düğün
    ya ateşsin ya külüm
    ya yüzüm ol ya hüznüm

yılmadım tükenmedim
    yorulmadan hep bekledim
    gece gündüz dua ettim

o zaman nolur dinle, nolur dinle

o zaman ya ateşsin ya külüm
    ya ölümsün ya düğün
    ya yüzümsün ya güzüm
    ama ne olur dinle

o zaman ya benimsin ya elin
    nolur söyle, nolur söyle
    offfff
    o zaman ya ölümsün ya düğün
    ya ateşsin ya külüm
    ya yüzüm ol ya hüznüm
    #3114552 (rire jaune, 09.03.2008 14:17 ~ 07.04.2008 12:30)
  2. albümü dinledikten sonra göze batan ilk şarkı olmuştur. söz-müzik kime ait araştırması yapılmış, sonuca inanılamamıştır.
    #3184728 (sekerpinar, 24.03.2008 17:04)
  3. gülben ergen'in yeni albümünden bir şarkı.
    #3185494 (elaberebe, 24.03.2008 20:16)
  4. çok sevenin içten söylediği günlerdir taktığı şarkı.
    #3205257 (bla bla, 29.03.2008 13:23)
  5. sözlerinin deniz seki tarafından 13 sene önce yazıldığı fakat nakaratının yeni tamamlandığı şarkı.
    #3240545 (bla bla, 07.04.2008 12:27)
  6. sarki sozu kalitesinin malesef düştüğünün kanıtıdır. sıradan ve herkesin kurabileceği cümlelerle yazılmış. ciddi anlamda manalı ve hisli yazan tek tük sanatçı kaldı ülkemizde. sezen aksu en önemli isim sanırım, gençlerden de şebnem ferah.
    #3241924 (oneqeno, 07.04.2008 18:10)
  7. gariban milletimiz o kadar kalitesizlik içinde, sadece yavaş akması özelliğine sahip bir şarkıda geçen bu sözlere can simidi gibi sarılmıştır. şarkının sözlerinde hiçbir derinlik yok, cümleler arasında pek bir bağlılık da yok.

"bu ceza ,bu hükmün sonu nereye
    dayanmaz yüreğim belki seneye"

vauvv, yandım bittim eridim hocam. dayanmaz yüreğim seneye derken de ayrıca öldüm. seneye ne lan? aşkı periyodik mi yaşıyorsun manyak. bu sahte uyak zorlaması neden?

"doyamıyoruuum bakmayaaa doyamıyoruuuum" gibi.

ühü ühü, ne kadar romantik.
    #3244082 (paradigma, 08.04.2008 01:47)
  8. (bkz: ya benimsin ya toprağın)
    #3244089 (destination unknown, 08.04.2008 01:48)
  9. (bkz: düğün ve cenaze) *
    #3244090 (nedir yani, 08.04.2008 01:49)
  10. güzel bi şarkı. *
    #3283349 (response if under duress, 17.04.2008 20:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya olumsun ya dugun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya olumsun ya dugun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya olumsun ya dugun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya olumsun ya dugun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» electric blue » galat i meshur » 40 larin cocuklari » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » orospu ruh » z tv » pablo escobar » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » cagri erhan » uludag sozluk un yas ortalamasi » netsozluk » sadakat » kars » masturi » feristah ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » attirmayi seviyorum » kutsal dirilis kilisesi » mete tuncay » sisko ve sisman arasindaki farklar » egemenlik 5 yilda bir milletindir » izmit » cok guzel hareketler bunlar » alternatif evlenme teklifleri » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » sevgilinin olmesi » ugur dundar » sozlukte abartilan seks muhabbeti » yeter olsun dinci yayincilar » burn after reading