ya o degil de bir secim vardi ne oldu 

kapat
  1. ya o degilde bir secim vardi ne oldu? hakikaten de o kadar süre ortalık harman dalı oldu, işte millet birbirine girdi, ortalık tarumar oldu. yahu bunun temmuzda yapacağiniza kasımda falan yapsaydiniz ya ne hoş olurdu değil mi? ammvelakin akıl inatim inat my back side is 40 kanat'a takılınca (iktidar içinde muhalefet içinde, devlet için de hükümet içinde gecerli bu) bakın ne oldu? bu sene turkiye en kelek yazini yasadi. vallahi tebrik ederim, diş mihraklar bile bunu beceremezdi. ulan ne güzel kavun secmek var iken bir secime mahkum ettiniz milleti. ahanda yankilari hala sürüyor. o zaman ne yapiyoruz, bir saga bir sola, citile citile, citile citile bitsin artik bu cile, merdaneli arcelik huzurunuzda.
    #2013375 (mulayim, 26.07.2007 12:49)
  2. (bkz: o degil de bir is as haydar bas vardi ona ne oldu)
    #2013506 (menfikedi, 26.07.2007 13:13)
  3. (bkz: o değil de bir ilhan irem vardı ona ne oldu?) *
    #2013510 (necben, 26.07.2007 13:13)
  4. (bkz: bağlaç olan de ayrı yazılır)
    #2013616 (ELeCTrO, 26.07.2007 13:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya o degil de bir secim vardi ne oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya o degil de bir secim vardi ne oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya o degil de bir secim vardi ne oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya o degil de bir secim vardi ne oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» isimlere uydurulan kafiyeli laflar » matematik » kurtler uzerine tezler » kriz miriz bahane gider kismak sahane » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » kimi kimi » hyundai getz » ahmet kanneci » i am not anti social society is anti me » ying yang » 85 li misin lan » pantolon kenarina anahtar asan sahis » farkinda olmadan gammazlarla atismak » kal vas flam » gasyan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » schweppes indian tonic water » erkence » fasizm » oha artik yani » cizgisini belli eden yazar » selpak saticiligi » amina koyayim » gabry ponte » takoz recep » aile iletisim merkezi » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » turk askeri teroriste teslim olmaz » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » ikea ya gitmek » ses cikarma