ya ne diyem yoksa mahmut mu diyem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne diyem mahmut mu diyem
  2. diyem
  3. ne diyem muz mu diyem
  4. ne diyem carpe mi diem
  5. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  6. mahmut guzelgoz tenekeci mahmut
  7. mahmut asagi mahmut yukari
  8. ya yoksa
  9. su yoksa cay da yok
  10. yoksa

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya ne diyem yoksa mahmut mu diyem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya ne diyem yoksa mahmut mu diyem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya ne diyem yoksa mahmut mu diyem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya ne diyem yoksa mahmut mu diyem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » hayata dair ic burkan detaylar » osurmayan kalmasin » vincent price » call me » tahsildaroglu peyniri » neyse ben gideyim artik » 25 agustos 2000 » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » sol elle entry girmek » obesobofi » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » eku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » max payne » emo » subcomandante marcos » kim arti oyladi lan beni » olympiakos fc » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » universitede hocalara verilmis ayarlar » pvh19 » hedge fonlar » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » dokundugun her seyin altin olmasi » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » sisirdim abdominalleri » mim kemal oke » ben sizofren degiliz