ya kotu olduysa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne olduysa oldu
  2. nasil olduysa
  3. ne olduysa yuce yaradan istemistir
  4. bize ne olduysa orta cagdan sonra oldu
  5. ab kotu abd kotu iran kotu araplar kotu
  6. kotu entryleri degil isine gelmeyeni kotu oylamak
  7. kotu yazan yazara kotu diyememe hadisesi
  8. gecen haftanin en kotu girilerinin cok kotu olmasi
  9. kotu film yoktur kotu yonetmen vardir
  10. kotu millet yoktur kotu insan vardir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya kotu olduysa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya kotu olduysa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya kotu olduysa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya kotu olduysa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the big bang theory » raca » yayli yatak » turuncu sacli kadinlar » erkek korkulari » bicim boyacisi » harbi » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » birbirine benzeyen unluler » kulkedisi » yaran okuyucu yorumlari » kestane » barcelona » ikindi » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » her aksam icmek » gaylik muessesesi » cencen » yaran diyaloglar » hasan vezir » uyurken sutyen takmayan kadin » devrim arabalari » hakaret iceren isimler » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » internetten kopamamak » beni unutma » emotion fresh bouquet » feristah ruh » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi