ya kizma ama cidden dans ederken cok tehlikeli oluyorsun 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (6 karakter daha uzun)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya kizma ama cidden dans ederken cok tehlikeli oluyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya kizma ama cidden dans ederken cok tehlikeli oluyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya kizma ama cidden dans ederken cok tehlikeli oluyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya kizma ama cidden dans ederken cok tehlikeli oluyorsun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » nokia 6230 » dunyanin en seksi kadini » pilotmont » marley shelton » nuri alco » ruh hastasi » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » cete savaslari » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » filiz » guneysu » ugur dundar » baslik yok » ork » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan gonul dostlari » pante rei » turk askeri teroriste teslim olmaz » tosbaga » gkb marsi » sozlukteki kurt dusmanligi » gercek takim taraftarlari » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » onceki gunun begenilen entryleri » why or why not » turkiye nin en zeki kadini » uludag sozluk ten soguma nedenleri » teheyyuc » topshop » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma