ya kari satacaksin ya da kariya satacaksin 

kapat
  1. duyduğum anlamlı özlü sözlerden.bayanların alış-veriş çılgınlığı çok iyi anlatıyor.
    #3499112 (sivrisinekvekaranfil, 05.06.2008 20:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya kari satacaksin ya da kariya satacaksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya kari satacaksin ya da kariya satacaksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya kari satacaksin ya da kariya satacaksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya kari satacaksin ya da kariya satacaksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uzun entrylerin okunmamasi » barcelona » sarhos diyaloglari » erkek olmaktan tiksinilen anlar » ergenekon orgutunun lideri » pippa bacca » akilli bilgili kulturlu ulkucu » ismail olgay » houston rockets » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » karafaki » tematik entry » birbirine benzeyen unluler » futbolcu » domine etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lady angellyca » sansim olsa kiz dogardim » unique » sevdicegin ruyasinda olmak » cizgisini belli eden yazar » the fall » lord henry wotton » teizm » moli » soktum girdi » znsrky » sorunlari seviserek cozmek » kim arti oyladi lan beni » yasamaz » liseli serap