ya illa bi oglana sattiracak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. la fetta illa ali la seyfa illa zulfikar
  2. ilme ettim talep illa edeb illa edeb
  3. dizilerde esas oglana asilan komsu dul kadin
  4. illa
  5. illa ki
  6. illa ak parti
  7. illa velakin
  8. illa cikonella
  9. illa tidandi
  10. illa sevdim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya illa bi oglana sattiracak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya illa bi oglana sattiracak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya illa bi oglana sattiracak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya illa bi oglana sattiracak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evet » tikky » 41 » bagirsaklarini desmek » gay ruh » liverpool besiktas maci hatira tisortu » gokhan gonul dostlari » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » ulker coko misket » altkitap oyku odulu 2008 » yigilmak » amina koyayim » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » sehir isiklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » purchasing power parity » braveheart » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » hayata dair ic burkan detaylar » onceki gunun begenilen entryleri » roze » sigircik » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » cemsbg » gulse birsel » kusurat » melis birkan » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » bosvermis bunye