ya her seyim ya hicim 

kapat
  1. humeyra'nın kordugum adlı parçasında geçen felsefik bir cümle. şair sevket rado'ya ait bir aforizma.

"ya herşeyim ya hiçim
    sorma dünyam ne biçim
    bir kördüğüm ki içim
    çözdükçe dolaşıyor."
    #3269109 (sanirim osurdum, 14.04.2008 15:36)
  2. humeyraya çok yakışan şarkının can alıcı sözleri.
    #3269122 (asperg, 14.04.2008 15:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya her seyim ya hicim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya her seyim ya hicim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya her seyim ya hicim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya her seyim ya hicim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gemlik fayi » luther » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » uludag sozluk lazio taraftarlari » iskender alin » nuri pakdil » ilter turkmen » marty friedman » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » ozdemir ince » oss 2007 » biz kac kisiyiz » ilk gecesinde moderator olan yazar » dunyanin sekizinci harikasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tracy chapman » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » wheatstone koprusu » suleyman okudan » sut ile sigara icmek » cumhuriyet halk partisi » masturiler » nil burak » tombul ile tombis arasindaki farklar » subat » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » fare imleci » internetten kopamamak » pilotmont » bursa nin islamci marketleri