ya hayy 

kapat
  1. grup yenicag'ın bir parçası

bir gece kanatlandım
    yükseldim semalara
    anladım ve gördüm ki
    her şeyde tek bir imza

ya hayy, ya hayy

göz kırpan yıldızlar
    anlatırlar her gece
    fısıldarlar durmaksızın
    sadece iki hece; ya hayy

her baharda topraktan
    uyanırlar surür ile,
    kainat ilan eder
    aşk ile iki hece; ya hayy

göz kırpan yıldızlar
    anlatırlar her gece
    fısıldarlar durmaksızın
    sadece iki hece; ya hayy

http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #1670668 (keserim ulan topunuzu, 21.05.2007 19:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya hayy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya hayy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya hayy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya hayy. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tuvalette uyusmus bacakla oynamak » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » gunes balcikla sivanmaz » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » insan dusunen bir hayvandir » ergenekon orgutunun lideri » ses cikarma » kizlara deger vermek » ikea ya gitmek » yaran msn iletileri » endoktrinasyon » velev ki got olduk » dunyanin sekizinci harikasi » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » ozdemir ince » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » panta rei » supermen » selim kurtulan » rs ne la » veli kucuk » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » kriz vurunca issiz kalmak » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » eku » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » yamaha midnight star » 20 saniye kurali » john mccain » yeter olsun dinci yayincilar » can dundar