ya halkini kabullen ya terk et 

kapat
  1. canı sıkılanların iki de bir ''ben ülkeyi terk ediyorum'' demesi üzerine ''edersen et, si.. aşağı kasımpaşa'' cevabını alması üzerine ''öhö öhöö beni kovamazsınız'' şeklinde gazeteden gazeteye koşması ve olayın gelin sosyolojimizi inceleyim boyutuyla hep siyasal bir kavşak aranması gayretine karşı olayı kısa kes, uzatma raconunda kapatacak fikir.

ya bu halkı sever,bunu yapamıyorsan benimsersin, toplum tercihlerine saygı gösterirsin, ya da defolur gidersin.
    #2753456 (soguk ates, 27.12.2007 15:00)
  2. "sen kimsin ki bu ülkede yaşayan insanlara ya sev ya terket diyorsun? kral mısın? onu geçtim ülkenin sahibi misin? adam misin?" dedirten laf.

(bkz: osur osur ipe diz)
    #4003580 (double cross, 24.09.2008 14:17 ~ 14:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya halkini kabullen ya terk et başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya halkini kabullen ya terk et ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya halkini kabullen ya terk et nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya halkini kabullen ya terk et. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bu memleket nereye gidiyor » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » nu cizerken erekte olmak » ben aslinda yogum » baska atesler » spiritus sancti » isin bilimci » ulker coko misket » pilotmont » lord henry wotton » uludag sozluk te oylama rezaleti » fare imleci » taraf » 250 gram » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » no one there » biz kac kisiyiz » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » mekkare » karagucu » universitede fotokopi ceken eleman » fahise ruh » hikmet » opucuk atmak » toni kroos » ata demirer » ergenekon orgutunun lideri » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » teno » cete savaslari