ya gelir ya gider 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. viz gelir tiris gider
  2. gider ellisi gelir tellisi
  3. dugune gider oynamaz oluye gelir aglamaz
  4. tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur
  5. ofke gelir goz kararir ofke gider yuz kizarir
  6. biri gider biri gelir ayni bok
  7. biri gider biri gelir
  8. can bogazdan gelir bogazdan gider
  9. hamama gider kurna dugune gider zurna begenmez
  10. aganin mali gider azabin cani gider

© 2008 - uludağ sözlük

ya gelir ya gider başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya gelir ya gider ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya gelir ya gider nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» altizlara verilebilecek isimler » siyasetin insani yozlastirmasi » siyasetsizligin kirliligi » bir anda » eksik » kurdun gelini » hilary hahn » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » 3rd movement cadenza » protect the skin you are in » metalheadtr com » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » turklerden nefret etmek » sensoryum » aerius nasonex kloroben uclusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unipolar depresyon » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » have a cigar » maimonides » istemedigi halde netten cikmayan insan » serhan acar » regl kokusuna cozumler » ajda pekkan » g56ogle » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » tanri nin olmadigi yer » got olmanin dayanilmaz hafifligi » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » radyo sol » destina