ya gel bana asina asina ya da anca gidersin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anca gidersin
  2. yuru anca gidersin
  3. yurrruu anca gidersin
  4. asina
  5. tek tip bir nesle asina degiliz
  6. ya rab bela yi ask ile kil asina beni
  7. ya rab belayi ask ile kil asina beni
  8. ne dograrsan asina o gelir kasigina
  9. gozlerim bir yerden asina size
  10. ne dograrsan asina o cikar kasigina

© 2008 - uludağ sözlük

ya gel bana asina asina ya da anca gidersin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ya gel bana asina asina ya da anca gidersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya gel bana asina asina ya da anca gidersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» machine in my head » deniz yildizi » birbirine benzeyen unluler » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » uludag sozluk teki yazarlarin guzel olmasi » ambul abi » ac olan insanin denizde babasiyla karsilasmasi » tarih bilgisi zayif insanlardan utanmak » ari maya silgi kokulu prezervatif » ceko ne lan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci