ya dovusen ya da sevisen ciftler 

kapat
  1. başlık pek açıklayıcı değil mi? şöyle: bir çift düşünün ki, ya bağıra çağıra kavga ediyorlar ya da bağıra çağıra sevişiyorlar. ikisinin ortası yok! aşkı uç noktalarda yaşıyorlar...

böyle çiftler, yanında kendinizi en rahatsız hissettiğiniz çiftlerdir. yoktan yere kavga ederler, gerilirsin. "aha şimdi boğazlayacaklar birbirlerini, polis de gelip beni şahit yazacak. bi ton mahkemeyle uğraşacağım" diye düşünürken, gelen seslerin niteliği değişmeye başlar. evet, sevişiyorlardır. yine gerilirsin. ulan insanlar benim yüzümden rahat sevişemiyorlar filan dersin... sevişmeleri biter, uzun bi sessizlik dönemi başlar. birbirleriyle konuşmazlar. ortam o kadar gergindir ki, kibrit çaksan havaya uçacaksınızdır. kavga başlar ve iş yine başa döner...

arkadaşım, hayat bu değil. aşk bu değil. iki çift lafın belini kırmadan, gülüşmeden, kahkaha atmadan olmaz bu işler. yok, ya kavga ya seks!
    #2841010 (nikim yok benim, 15.01.2008 13:48)
  2. "hayatın anlamı atraksiyondur "felsefesini benimseyen çiftleridir.
    #2841117 (naturalboy, 15.01.2008 14:18)
  3. uçlarda yasayan, hayatın tadını çıkartan kişilerdir. bazen savaş ki, kalan zaman da sevişmenin anlamı olsun..
    #2841185 (akeem alojuwon, 15.01.2008 14:38)
  4. balayı bitmiş yeni evli çiftlerdir bunlar...
    #2841462 (birdy, 15.01.2008 15:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya dovusen ya da sevisen ciftler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya dovusen ya da sevisen ciftler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya dovusen ya da sevisen ciftler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya dovusen ya da sevisen ciftler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» reserve requirements » uyurken sutyen takmayan kadin » ruyada kosamamak » atlas » erno rubik » victor hugo » turk futbol tarihini yakan sozler » oktar babuna » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » dalli gullu » tahta kola kasalari » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » lezbiyenlik » sanabirciftsozumvar » ya seve seve ya sike sike » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4 » lider » galat i meshur » de la mancha » schmidt hakkinda » almanyada bulunmus yasli amcalar » terbiye yoksunu » celim » nostalgiaplatz » felicita » sozlugun isim sehire donmesi » cinas » 4 nesil silik » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » dark father