ya devlet el koyar ya da gerekeni yapar cekiliriz 

kapat
  1. murat ozaydinli'nın fb tv'de söylediği söz.
    http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=27190
    aman nolurr gitmeyin!
    #1577103 (tanimadinmiben, 27.04.2007 14:46)
  2. "devlet bize yardım etsin"in farklı bir şekilde söylemidir.
    (bkz: devlet bize yardım etsin)
    #1577114 (iceri terligi, 27.04.2007 14:48)
  3. kendi hataları ve paranoyalarının cezasını çeken fenerbahçe yönetiminin söylediği söz.

fenerbahçe yönetimi değilmiydi ki hakemler ve federasyon bize karşı diyerek paranoya yapan, ve suçsuz günahsız insanların günahını alan. al sana işte, hakemler de sonunda etkilendiler. tarafsız olmaya çalışırken, saçmaladılar. normaldir insan psikolojisi.

bir de şöyle bir durum var;

avrupada da mı size karşı bir hareketlilik var? çok komik takımlara yenilip geliyorsunuz..
    #1577146 (barko, 27.04.2007 14:56)
  4. (ara: asagi kasimpasa)
    (ara: ekime kadar kadar)
    #1577269 (metin oktay, 27.04.2007 15:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya devlet el koyar ya da gerekeni yapar cekiliriz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya devlet el koyar ya da gerekeni yapar cekiliriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya devlet el koyar ya da gerekeni yapar cekiliriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya devlet el koyar ya da gerekeni yapar cekiliriz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dreams » adidas » cakma haham » john mccain » avsa » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » hatun yazarlara saldiran yazarlar » tve » nokia 6210 » pantolon kenarina anahtar asan sahis » nobody likes me » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » erkan ocakli » akilli bilgili kulturlu ulkucu » pasa selim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sebepsiz icilmez » olanca » lucarelli99 » amsukatif » mucahit baykal » saw 5 » ekspertiz » cem ozdemir » bkz baskili tisort » moderasyonun espri anlayisi » nisaiyeci » vincent price » nedeni anlasilmayan uc sey » sabribey » bosvermis bunye