ya degilse 

kapat
  1. iddialı cümlenin hemen ardından akla gelen sorudur. ya değilse? ya yanılıyorsak? o zaman fikrimiz götümüze kapak olmayacak mıdır?
    #2403038 (antilopyawrusu, 30.09.2007 02:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya degilse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya degilse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya degilse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya degilse. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dark father » klimatolog » amsterdam » avea » almadigi dersin sinavina giren adam » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » ayrilik acisi » sansim olsa kiz dogardim » richard dawkins » akilli bilgili kulturlu ulkucu » teoremsel » telepati » mandalinam » kirmizi kahve » sevgili de olsa insan hayvandir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » kutup ayisi » cekcek » ayrimcilik » ilk is gunu » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » oha artik yani » to love a woman » insan hatalariyla yasar » deniz gezmis » uludag sozluk moderasyonu » yalnizlik » eski sevgililerle simit oynamak » yaran fikralar » uludag sozluk te oylama rezaleti