ya da yazmissa da silip 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. silip silip parlatmak
  2. yazmissa bozmak olmaz
  3. bu yavsak yazmissa kesin boktandir bu entry
  4. silip atmak
  5. silip supurmek
  6. tabagi silip supurmek
  7. msn de mac diyeni silip engellemek
  8. yazari silip atmak
  9. eski sevgiliyi msn den silip engellemek
  10. anlasilmamis entryleri silip canlandirmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da yazmissa da silip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da yazmissa da silip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da yazmissa da silip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da yazmissa da silip. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bu memleket nereye gidiyor » fotospor » veli kucuk » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » latife hanim » yilbasi kutlamak » ismail olgay » berk oktay » yildizsozluk » taraf » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » kutup ayisi » toni schumacher » cingene pilici » matematik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » askin baslamadan bitmesi » hayat arkadasini bulmak » tata nano » edward norton » ben aslinda yogum » ayni kelime uzerinden seri entry girmek » statik smiley » feristah ruh » mucahit baykal » yakisikli futbolcular » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » okuma yitimi » kuresel kriz » takoz recep » nuri bilge ceylan