ya da yazar tam hatirlayamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kahretsin hatirlayamiyorum
  2. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  3. eksi de yazar olamadigi icin buraya cemkiren yazar
  4. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar
  5. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa
  6. yazar basliklarindaki entry sini silen yazar
  7. yazar olur olmaz sozlukten ucan yazar
  8. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  9. yazar olduktan sonra sozluge ugramayan yazar
  10. gercekleri tarih yazar tarihi de gonul yazar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da yazar tam hatirlayamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da yazar tam hatirlayamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da yazar tam hatirlayamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da yazar tam hatirlayamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hasta ruh » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » domination nation » desifre olmaktan korkmayan yazar » dokundugun her seyin altin olmasi » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » sen yoksun diye » uyurken sutyen takmayan kadin » huri sapan » temel demirer » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » esantiyon » yanlis anlasilmis sarki sozleri » the great debaters » tikky » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » cencen » dokunulan heykelin birden canlanmasi » erekte olmak icin yer arayan erkek » cimcime » real love » karafaki » znsrky » ajansspor com » grup seks partisinde acikta kalan mal » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » turkiye nin en gereksiz unluleri » ayrilik teni » scottie pippen » susarak haykirmak