ya da sadece ben oyle derim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derim ki
  2. ben tum sevdiklerime sen derim
  3. allah derim
  4. sevme derim
  5. ben buna yuh derim
  6. bir konusabilsem sunlari derim
  7. osursam osurdum derim
  8. yine de bir dusun derim
  9. derim chery biber tursusu
  10. umrumda degil hoscakal derim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da sadece ben oyle derim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da sadece ben oyle derim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da sadece ben oyle derim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da sadece ben oyle derim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uskup yoresi » hazir cevap » sabri bogday » cocukken yapilan salakliklar » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » znsrky » hayretsin » nobody likes me » 85 li misin lan » melina nin bustu » on ikinci cumhurbaskani » masturiler » catalogue » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ugur dundar » zeka » nuri bilge ceylan » nil burak » baklava yerken ayran icmek » tumay » ulker coko misket » nocturne » abd kuzey irak tan cekiliyor » bayramda akraba ziyareti » can kurtaran » subat » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » holysin » turuncu sacli kadinlar