ya da ona benzer bisey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzaktan benzer metine yakindan benzer gotume
  2. pek bisey yok
  3. bisey yok
  4. bisey
  5. bisey yap met
  6. yok mu bisey
  7. bisey dicem
  8. korkunc bisey
  9. hic bisey yapamazsin
  10. yok gibi bisey

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da ona benzer bisey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da ona benzer bisey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da ona benzer bisey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da ona benzer bisey. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukte reklam yapmak » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » statik smiley » hvarf heim » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » turk futbol tarihini yakan sozler » anadoluyum ben » telsim tribunu » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » senior reklam yazari » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » fucked » asiri makyaj yapan kadin » sozde muslumanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » anil aydin » alti sadirvan ustu minare » isci yuruyor bastan » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » oscari kaldirmak » ozge ozsagman » ayrilik kolay mi » soktum girdi » sacini sariya boyatmis turk kizi » chopper » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » hayal » oktar babuna » uludag sozluk galatasaray taraftarlari