ya da kullanan oyle oldugunu dusunur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yobazligi savunmak ama oyle oldugunu inkar etmek
  2. dusunur
  3. got oturur kafa dusunur
  4. doktorlar nasil dusunur
  5. arada sirada dusunur
  6. erkekler ne soyler aslinda ne dusunur
  7. acaba baskasi ne dusunur sorunsali
  8. avrupali kizlar hep seks dusunur
  9. bayanlar konusur erkekler dusunur
  10. butun kopekler rin tin tin gibi dusunur

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da kullanan oyle oldugunu dusunur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da kullanan oyle oldugunu dusunur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da kullanan oyle oldugunu dusunur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da kullanan oyle oldugunu dusunur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pkk nin kurtlere kazandirdiklari » derin ruh » seovi » desiree » trt radyo 3 » huseyin uzmez » we the living » futbol sadece futbol degildir » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » ayni kelime uzerinden seri entry girmek » quantum of solace » gultekin avci » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » kac ortali defter alalim sorunu » yhunuss » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lezbiyenlik » dtp lilerin milliyetci olmasi » marley shelton » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » winston premier » jf ray london » the visitor » meric erkan » mmb » deprem » narsisizm » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » huri sapan » bazal metabolizma » rai uno