ya da kim lan bu hiyar umarim birincisidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalniz benim icin bak hiyar hiyar
  2. ikinci kaybedenlerin birincisidir
  3. sebnem paker eurovision nun gercek birincisidir
  4. umarim
  5. umarim anlamazsin
  6. umarim vs insallah
  7. umarim seni sikmiyorum
  8. umarim her sey istedigin gibi olur
  9. insallah yerine umarim diyen insan
  10. umarim dindar olacak kadar yaslanmam

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da kim lan bu hiyar umarim birincisidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da kim lan bu hiyar umarim birincisidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da kim lan bu hiyar umarim birincisidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da kim lan bu hiyar umarim birincisidir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bekle sen gec » fok baligina vok baligi demek » gereksiz eksileyen yazar » eski sevgililerle simit oynamak » deneysellemek » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » samsung e250 » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » cemaat evi » erdal celik » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » vucut kokulari » enel hakk » yaran videolar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the way » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » modernlesen muslumanlar » dost sen mi geldin » nokia 6230 » buraya cikart » sikilmis gotun davasi olmaz » huri sapan » esegin sikine kelebek konmasi » 7 kisilik sozluk » aile iletisim merkezi » devrim arabalari » dalli gullu » bayramda akraba ziyareti » fucked