ya da kadinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadinin adi yok
  2. kadinin aldatmasi
  3. bir kadinin 24 saati
  4. kadinin sessizligi
  5. kadinin isigi
  6. kadinin yukselisi
  7. kadinin biri
  8. bir kadinin anatomisi
  9. dul kadinin cocuklari
  10. kadinin tarifi bu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da kadinin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da kadinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da kadinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da kadinin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kizlara deger vermek » catali bicak olarak kullanmak » baklava yerken ayran icmek » hatun yazarlara saldiran yazarlar » jose del solar » nurettin veren » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » belkis akkale » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » sevisenturk » hvarf heim » iskender alin » gitmek ve gelmek arasinda » tombis » mahmut yildirim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » yabgu » nisaiyeci » olympiakos » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » mintax » yigit ozgur » hercai » dunyanin vajinasi » kafasi guzel entry giren yazar » sozlukle ilgili istekler » arka sokaklar » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » cikolatali pasta » 40 larin cocuklari