ya da insan oldugundan suphe duydugum varlik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzayli oldugundan suphe edilen unluler
  2. turk oldugundan suphe edilen ogrenci
  3. futbolcu oldugundan suphe edilen futbolcular
  4. akp li oldugundan utanan insan
  5. insan alti varlik olan insan
  6. suphe varsa suphe yoktur
  7. kopya bir varlik olarak insan
  8. mekanik bir varlik olma yolunda insan
  9. sirtini kasiyamayan bir varlik olarak insan
  10. mekanik varlik olma yolunda insan

© 2008 - uludağ sözlük

ya da insan oldugundan suphe duydugum varlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da insan oldugundan suphe duydugum varlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da insan oldugundan suphe duydugum varlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlarin en cok kullandigi butonlar » recep tayyip erdogan » yeni rock gruplarina gelecegin nirvanasi denmesi » adam gibi adam » ateist sehit olur mu sorunsali » marti etinden doner yapmak » sozlugu ozellestirmek » sirinler » capillarian crest » discovery civilisation » balik yerine cizme tutmak » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » hand of stone » atletico mineiro » windows xp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » in sumerian haze » carpik ahlak anlayisli sozluk yazarlari » kirmizi gofret » ultimo » behind of the scenes » pkk » westphalia » her seyi birakip gitmek » crystal skull » anne ben geriye biraz zor donerim » brachiosaurus » kinin » ramazan yesil » ricardo diaz » sokaktayken podyumda yurudugunu sanan salak kari