ya da ilginc fln degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var
  2. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  3. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  4. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  5. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  6. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil
  7. ask degil sevgi degil baska bir sey bu
  8. yakisikli degil ama sempatik de degil
  9. ilginc
  10. nan ilginc nan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» burn » diary of the dead » give me five » yorguc pasa hamami » firat parlak » kathy bates » ping pong masasi » iyisi mi » aymaz » dunya capinda uc yildiz alacagiz diyen baskan » adaletin bu mu dunya » sarki » google ofisleri » yalinayak basi kabak » kocamustafapasa » ceng » eski sevgiliyi ozlemek » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » derya balta » meme ucu killi kizlar » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » elektra » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » cukuyle tuz yalatmak » sozlukofobi » ayni anda uc kisiye asik olmak » deniz gezmis i tanimayan genclik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa