ya da gotumden uyduruyom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gotumden masallar
  2. gotumden kose attim
  3. gotumden uydurdum guzel olmus mu
  4. arkamda gotumden baska kimse yok
  5. gotumden uyduruyorum ama kesin dogrudur
  6. benim gotumden cikan beni begenmiyor
  7. anliyorum ama kismen gotumden anliyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da gotumden uyduruyom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da gotumden uyduruyom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da gotumden uyduruyom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da gotumden uyduruyom. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kusur » hayal » kill for you » the notebook » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » hayat sen ne cabuk harcadin beni » selim curukkaya » hamidiye alaylari » ayse sule bilgic » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » supermen » tool dinliyorum cok coolum abi » kurt cobain hirkasi » alnac » mete han » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulkuhan » mucahit baykal » orospu cocuklugu » garabet ten inciler » gabry ponte » tansas » ege universitesi ogrenci koyu » kul ve kil » hastayken burundan gelen islik sesi » box to box » yaran entryler » memesi var diye hava atan erkek » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » kara carsafli chp liler » hvarf heim