ya da gelme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen gelme lan ayi
  2. gel ya da gelme
  3. kal gelme
  4. gelme
  5. gelmezsen gelme
  6. sen gelme ulan ayi
  7. hic gelme gideceksen
  8. ayaktan gelme
  9. ustume gelme
  10. gelme olum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da gelme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da gelme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da gelme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da gelme. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bafilesmek » cakma haham » bon iver » okuma yitimi » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » kadinlarin haz noktalari » jadeh » calisilmamasi gereken sinavlar » cassio » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » yigit cafe » saadettin teksoy » 17 kasim » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » ibadet kulfet degil nimettir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pasta kesmek » yirmisini gecen herkes sevismistir » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » the tattooist » kurtler uzerine tezler » nagayka » kv » bana niye selam vermedin diyen insan » prototip » yasamlarin benzerligi » a la folie pas du tout » facebook a bikinili resim koymak » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » deprem