ya da bizim soylemimize gore ziyaret 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kime gore bana gore neye gore sana ne
  2. din de bizim devlet de bizim millet de bizim
  3. yargi bizim parti bizim sen kimsin serefsiz
  4. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  5. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  6. herkesten yetenegine gore herkese ihtiyacina gore
  7. bana gore sozluk onlara gore forum
  8. bana gore sen korsun sana gore ben korum
  9. bana gore sut onlara gore cikolata
  10. bu memleket bizim bu dunya bizim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da bizim soylemimize gore ziyaret başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da bizim soylemimize gore ziyaret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da bizim soylemimize gore ziyaret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da bizim soylemimize gore ziyaret. Copyright of the articles are belong to their authors.

» trollere duyulan yapmacik nefret » sky turk » sozlugu ruhlarin basmasi » futbola siyaseti karistirmak » senior reklam yazari » filiz » bilkent sarisi » hunger » doktrin » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » uludag sozluk tromso taraftarlari » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » sitelerde ki hakkimda kisimlari » turk askeri teroriste teslim olmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » nurettin veren » avsa » fenerliyim ama tedavi goruyorum » dunyada en guzel bas kurt basidir » ahmet turan alkan » susarak haykirmak » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » ayse sule bilgic » yasar anter » hyundai i20 » bassehir » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » isci yuruyor bastan