ya da ben tamamen salliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. el filan salliyorum
  2. salliyorum oyleyse varim
  3. burdan anneme babama el salliyorum
  4. o kadar salagim ki solculara salliyorum
  5. ben 6 yasindan beri kafa salliyorum ulan
  6. tamamen
  7. tamamen duygusal
  8. tamamen yalan
  9. ilk 11 i tamamen degistirmek
  10. tamamen unutmusum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da ben tamamen salliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da ben tamamen salliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da ben tamamen salliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da ben tamamen salliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» onceki gunun begenilen entryleri » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » poisonx » engin baytar » kaka » bebeklesmek » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » vincent price » karman corman » duvar » mao tun » aritra » esinin ayaklarini opmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » gultekin avci » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » ismail olgay » erkence » basarisizliga meydan okumak » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » mutluluk » ss lazio » telepati » ataturk yasasaydi yargilanirdi » turk futbolunun dunyadaki yeri » sen yoksun diye » dalli gullu