ya da ben oyle anliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anliyorum ama kismen gotumden anliyorum
  2. anliyorum
  3. insanlari anliyorum
  4. anliyorum sizi
  5. seni anliyorum
  6. ingilizceyi anliyorum ama konusamiyorum
  7. anliyorum ama okuyup yazamiyorum
  8. konusamiyorum ama ne dendigini anliyorum
  9. anliyorum seklinde basini sallamak
  10. ergenekoncular yargiclar derdinizi anliyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da ben oyle anliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da ben oyle anliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da ben oyle anliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da ben oyle anliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» collateral » bekaret » sevgili de olsa insan hayvandir » ahmet kanneci » totiman » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » kapuska » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » baskaca » enerjik » hedge fonlar » rapper ninja » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » gozlerin doguyor gecelerime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umit karan » isci yuruyor bastan » nasil zor simdi » topshop » bu memleket nereye gidiyor » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » turkiye is bankasi » kendini bir bok sanan yazar » akilli bilgili kulturlu ulkucu » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » el camino de los ingleses » a crimson cosmos » hep bana rabbena » aytug » vakit tamam