ya da ben bulamadim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bulamadim
  2. bir dost bulamadim
  3. aradim mamafih bulamadim
  4. bi nick bulamadim kendime
  5. bir sevgili bulamadim gun aksam oldu
  6. aradim mamafih bulamadim yalakalari
  7. zirveye bir isim bulamadim zirvesi
  8. buldum bilemedim bildim bulamadim
  9. gonul senden ozge yar bulamadim
  10. bir dost bulamadim gun aksam oldu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da ben bulamadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da ben bulamadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da ben bulamadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da ben bulamadim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» after laughter » rs ne la » trt radyo 3 » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » kurt » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » witch is back » okula veda partisi » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » uyumayan insan » citen » insan hatalariyla yasar » melis birkan » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » real love » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tematik » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » mankurt » hvarf heim » universitede fotokopi ceken eleman » okuma yitimi » tumay » god is a dj » selpak saticiligi » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » elazigspor » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » the final countdown » futbol sadece futbol degildir